top of page
LivestreamStudio

Bereik uw publiek, online!

Sinds de uitbraak van het coronavirus kunnen belangrijke bijeenkomsten ineens niet meer per definitie door iedereen worden bijgewoond. Tegelijkertijd staat uw algemene ledenvergadering of zakelijke presentatie al geruime tijd op het programma.
Om tóch iedereen mee te laten kijken zet u een livestream in. Professioneel en vanaf iedere gewenste locatie. Via een livestream gaat uw presentatie, in digitale vorm, gewoon door. Genodigden ontvangen een uitnodigingsmail met een link. Eenvoudig, en te bekijken vanaf computer, telefoon, tablet of SmartTV.

Inmiddels vergaderen we al maanden op Teams en Zoom maar hoe maak je een aantrekkelijke digitale presentatie, met slimme spanningsbogen en interactieve mogelijkheden?
En wat moet er dan eigenlijk precies voor de camera gaan gebeuren? Wie zijn uw gasten aan tafel? Wie gaat er presenteren? Moeten er filmpjes gemaakt worden voor in de uitzending?
Het maken van een programma is een vak. Iedereen kan streamen maar een goede show neerzetten is echt een ander verhaal.
Naast het geven van adviezen zetten we desgewenst complete interactieve programma’s voor u op.

Een programma wat uw doelgroep ook echt bereikt, met interactieve tools en dat er ook nog eens goed uitziet!

* Kort gezegd worden er bij een livestream een- of meerdere camera’s op locatie geplaatst en wordt er een internetverbinding tot stand gebracht. Zo kunnen de live beelden worden verzonden naar de kijkers. Dit kan een tafelgesprek zijn en worden gecombineerd met bijvoorbeeld powerpoint presentaties, eerder opgenomen video’s of interactie via mentimeter of de inbreng van digitale gasten via skype of zoom!

bottom of page