control-en-md_edited.jpg
 

Bereik uw publiek, online!

Sinds de uitbraak van het Coronavirus kunnen belangrijke bijeenkomsten ineens niet meer per definitie door iedereen worden bijgewoond. Tegelijkertijd staat uw huwelijksceremonie, algemene ledenvergadering of zakelijke presentatie al geruime tijd op het programma.
Om tóch iedereen mee te kunnen laten kijken kunt u een livestream inzetten. Professioneel en vanaf iedere gewenste locatie.
Via een livestream gaat uw presentatie, in digitale vorm, gewoon door.
Genodigden ontvangen een uitnodigingsmail met een link. Eenvoudig, en te bekijken vanaf computer, telefoon, tablet of SmartTV.

* Livestreamen is het tot stand brengen van een live of rechtstreekse uitzending van een gebeurtenis. Met “live” wordt bedoeld dat dit op hetzelfde moment vertoond wordt als dat het plaatsvind.
Hiervoor worden er een- of meerdere camera’s op locatie geplaatst en wordt er een internet verbinding tot stand gebracht. Zo kunnen de live beelden worden verzonden naar de kijkers. Dit kan worden gecombineerd met bijvoorbeeld powerpoint presentaties of eerder opgenomen video’s. Zo krijgen diegenen die niet bij het evenement aanwezig zijn een erg complete- en realistische indruk van wat er gebeurd.

 

©2020 Arne AV